TEMA 11 - SERVICE


                                   CURATAREA UNITATII
Eu, Jaqueline Curpas impreuna cu echipa mea formata din colegii mei Gavriloni Maria si Stana Efraim, am lucrat impreuna la curatarea unitatii, Maria m-a ajutat la realizarea pozelor in timpul muncii cat si cu pozele componentelor ca mai apoi sa le pot gasii pe internet, Efraim a avut sarcina de a curata unitatea, dar a avut nevoie de mici ajutoare pentru a finisa si curata in totalitate unitatea.
Am lucrat cu urmatoarele unelte: o pensula de curatare, un aspirator si o surubelnita in forma de cruce.
Amandoi au reusit sa faca o treaba buna si s-au descurcat de minune!


                               

                                
                             



CMDK8-7I52D-A5-GP AMD radiator cu ventilator
Numărul piesei: CMDK8-7I52D-A5-GP
CMDK8-7I52D-A5-GP AMD radiator cu ventilator

Din 1990, MCA a fost un lider recunoscut în furnizarea de servere de înaltă calitate high-end, stații de lucru și componente de la toți marii producători. Vă putem furniza radiator AMD CMDK8-7I52D-A5-GP cu ventilator la un preț scăzut.

Model: DH-16D5S Tested and pulled from a working PowerEdge server. No cables are included. General Features Black bezel 2 MB buffer 8x DVD-ROM read speed 24x CD-ROM read speed 3.6 Mbps average data transfer rate 110 ms CD-ROM average access time 120 ms DVD-ROM average access time Front Panel Features LED activity indicator Eject/Load button

NEC FD1231H 3.5 1.44MB FLOPPY DRIVE BLACK BEZEL


  • NEC 1.44 MB Floppy Drive General Features: Black Bezel 1.44 MB capacity Activity LED indicator
  • Standard 3.5-inch form factor Regulatory Approvals: cUL CE
NoteProducts with electrical plugs are designed for use in the US. Outlets and voltage differ internationally and this product may require an adapter or converter for use in your destination. Please check compatibility before purchasing.







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tema 14